Home » Parc natural

Parc natural

EL NOSTRE PARC NATURAL

EL NOSTRE PARC NATURAL - HOTEL LA FARGA

L’àmbit del Parc
L’àmbit defineix un espai natural singular i el darrer exemple típic de l’alta muntanya pirinenca oriental, a la frontera amb França. És un territori que s’estén entre 1.280 i 3.000 m d’alçada, i conserva molt bé els sistemes naturals alpins i subalpins, destacant per acollir espècies de vertebrats delicades, així com nombrosos invertebrats de gran interès i una flora d’alta muntanya rica i diversa.
Des del 1993, l’espai gaudeix d'una protecció bàsica que li atorga el fet d'haver estat declarat espai inclòs al PEIN i posteriorment a la xarxa Natura 2000, però aquesta protecció no era suficient per garantir la protecció del valors naturals, geològics paisatgístics i culturals, sense haver de renunciar als aprofitaments dels seus recursos naturals. A més l’espai ha de fer front a una intensitat creixent de diverses activitats de lleure i d’esport, que convé ordenar i regular, en matèria d’ús públic.

FLORA D'ALTA MUNTANYA

FLORA D'ALTA MUNTANYA - HOTEL LA FARGA

VINE I GAUDEIX DE LA GRANDIOSITAT DE LA NOSTRA NATURA

VINE I GAUDEIX DE LA GRANDIOSITAT DE LA NOSTRA NATURA - HOTEL LA FARGA

El nostre parc natural, indret privilegiat per a la pràctica d'esports i activitats a l'aire lliure de tot tipus. Tant si es tracta d'ecoturisme com de turisme actiu o de natura, dur-los a terme als racons més bells del nostre territori és un privilegi.
La gestió del parc natural està encarada al fet que el visitant pugui gaudir del seu temps lliure coneixent, apreciant i estimant la natura i tots els seus valors patrimonials. 
Les diferents activitats que es poden desenvolupar als parc, i als seus voltants, contribueixen ha oferir una experiència turística de qualitat al visitant.
Us convidem, doncs, a descobrir els secrets més ben guardats de la nostra natura i a conèixer la vida rural de la nostra població. 

DESCOBREIX LES ACTIVITATS AL NOSTRE PARC NATURAL.

I després de tantes emocions et mereixes el tracte que et donarem, un tracte únic i personal.

HOTEL LA FARGA. DIFERENT AMB DIFERÈNCIA!

 

                                             NO T'HO POTS PERDRE!

                                               CLICA LA FOTO!

DESCOBREIX LES ACTIVITATS AL NOSTRE PARC NATURAL. - HOTEL LA FARGA